Fredrik Backman
Fredrik Backman är skåning, frilansskribent – och sen en tid också pappa. Hur den kombinationen faller ut visar sig i den här bloggen.
Annons

Det här är inte samhällsinformation. Det här är reklam.

Fredrik Backman
Dela (0)
Tweeta
Annons

Jo.

Annons

Nu på lördag signerar jag böcker på Center Syd i Löddeköpinge, i Bokia-butiken, klockan 11.00-12.45. Och mer eller mindre direkt efter det, klockan 13.30, gör jag samma sak i Akademibokhandeln på Väla Centrum utanför Helsingborg.

Och redan nu på torsdag kväll är jag alltså, som jag härjat om tidigare, i Killbergs-butiken i Helsingborg från 19.00 och tjatar lite allmänt och svarar på frågor och sådär. (Man behöver biljett för det, de kostar 50 spänn men då ingår ett glas vin. Och jag. Man kan boka dem via Helsingborg@bokia.se eller på 042-370880. För signeringarna i Löddeköpinge och på Väla behöver man ingen biljett. Men då ingår bara jag. Inget vin.)

Det skulle vara kul om ni kom.

Jag kommer ha pennor i olika färger.

Det blir galet.


Dela (0)
Tweeta
Annons
Annons
Annons

Laddar