Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.
Annons

Det jävla förmynderisamhället

Fredrik Backman
Dela (186)
Tweeta
Annons

Jag är inte snarstucken. Det är jag faktiskt verkligen inte. Och man skulle säkert kunna ta det här som en ”komplimang”. Som min fru gör när hon får visa leg på Systemet. Absolut.

Annons

Jag är inte känslig.

Men vi stod i leksaksbutiken och hon i kassan tittade på min treårige son och sedan på mig och precis innan hon slog in det i kassaapparaten så vände hon sig till mig och log vänligt och ursäktade sig och sa: ”Förlåt, men du är medveten om att det här Batman-Legot rekommenderas från 7 år, va?”.

Och då svarade jag: ”jag är 32”.

Och då skrattade hon.

Som om det var ett skämt.


Dela (186)
Tweeta
Annons
Annons

Laddar