Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

 

Don’t bullshit a bullshitter

Så min son ville ha en riskaka. Den låg på köksbänken. Han nådde inte upp. Så han stod där och hoppade och tittade bedjande på mig. Och jag skulle vara lite rolig.

Så jag sa: ”Tänk efter nu. Lös problemet.”

Jag tänkte kanske att han skulle gå och hämta en stol.

Jag tänkte kanske inte att han skulle gå bort till köksbordet, klättra upp på en pall, luta sig över min dator där jag just då hade fjärde säsongen i Football Manager igång, titta argt på mig, och sedan börja trycka på alla knappar på tangentbordet samtidigt.

Men han fick sin jävla riskaka.

Han löste problemet.

Det får jag ge honom.

 

Dela (143)
Tweeta
 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar