Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.
Annons

Ja. Jag fattar att det finns folk som har större problem än det här.

Fredrik Backman
Dela (70)
Tweeta
Annons

Jag begriper mycket väl att man kan ställas inför större utmaningar i sitt dagliga liv. Jag kan till och med acceptera att en del människor inte ens vill gå med på att det här ens kan kategoriseras som ett ”riktigt problem”.

Annons

Jag är inte dum i huvudet.

Jag sa bara att för MIG är det ett riktigt problem att när jag uppdaterade min mobiltelefon till det nya operativsystemet så bytte den ut min ringsignal. Mot en helt annan ringsignal. Som jag aldrig ens har hört förut.

Bara sådär.

Jag fattar att det kanske var lite överdrivet att vråla att det var ”en kränkning av min personliga integritet!”.

Men ändå.

Ni ska ge fan i min ringsignal, ska ni, era jävlar.


Dela (70)
Tweeta
Annons
Annons

Laddar