icon
icon
< Tillbaka
Övrigt | Publicerad 21 februari 2013 10.46

Ja. Jo. Visst.

Men jag bara säger att det är viktigt för barn i vår sons ålder att få lära sig att uttrycka sig verbalt. Att de får öva sig på att argumentera. Att de verkligen får lära sig att ta konsekvenser och stå till svars och kommunicera på ett bra och moget sätt. Att de får FÖRKLARA saker och ting, liksom. Speciellt för andra barn.

Förstår ni? Exakt. Det är allt jag säger. Att det är viktigt, sånt.

Och imorse hade någon byggt en snögubbe precis utanför staketet till förskolan. Och alla ungarna stod precis innanför och tittade på den. Och så gick jag förbi och vinkade till vår son, och då ropade han ”hej då pappa” så att alla de andra ungarna hörde.

Och sen skulle jag köra ut bilen från parkeringen och då råkade jag backa på snögubben.

Det kommer han få förklara.

Annons

8 Kommentarer

Kommentera inlägget

*

Annons