Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.
Annons

Jag skiter i vad hon säger

Fredrik Backman
Dela (112)
Tweeta
Annons

Jag har varit hemma hela dagen.

Annons

Jag har varit sjuk. Jättesjuk.

Jättejättejättesjuk.

När barn är jättesjuka och man är hemma så heter det ”VAB”. Det är ett etablerat uttryck. Det är fullständigt rimligt att det finns ett liknande, nästan lika etablerat, uttryck om det råkar vara en vuxen som är sjuk. Även om den vuxna personen råkar vara hemma ensam med sig själv. Och idag var det Fredrik som var sjuk. Fredrik var jättesjuk.

Så ja, jag ringde några olika personer för att få anledning att berätta att jag har haft en ”FAB dag!”. Det gjorde jag. Det står jag för.

Min fru kan härja hur mycket hon vill om att det ”isåfall borde heta v-a-f”. Det kan jag acceptera. Det kan vi ha en konstruktiv diskussion om.

Men om hon säger en gång till att jag tittar för mycket på Keeping up with the Kardashians så går jag härifrån.


Dela (112)
Tweeta
Annons
Annons

Laddar