Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.
Annons

Meddelande till våra grannar

Fredrik Backman
Dela (31)
Tweeta
Annons

Jag vet att det här ser konstigt ut.

Annons

Men jag vill att ni förstår att allt det här grundar sig i den väldigt enkla logiken att när flygbolaget tappar bort folks väskor så bara RÅKAR det ju alltid vara alla de BÄSTA grejerna som ligger i JUST DEN väskjäveln. Diamantörhängen. Kontanter. MacBooks. Årgångsviner. Ni vet hur det är. Hiiimla otur att det var precis den väskan, liksom.

Det är så det skulle ha blivit med det här också.

Det var dit diskussionen var på väg.

Så jag vill bara poängtera att det ni eventuellt bevittnade från era balkonger alldeles nyss i-n-t-e var att jag gick in i soprummet och stal en påse sopor.

De var mina från början.


Dela (31)
Tweeta
Annons
Annons

Laddar