Fredrik Backman
Fredrik Backman är skåning, frilansskribent – och sen en tid också pappa. Hur den kombinationen faller ut visar sig i den här bloggen.
Annons

Men…tack.

Fredrik Backman
Dela (44)
Tweeta
Annons

Ni vet när man är på gymmet efter att inte ha varit på gymmet på ganska länge, och man liksom inte är riktigt säker på exakt vilken sorts form man är i?

Annons

Nåväl.

Idag kom det ut en kvinna i min mammas ålder från någon form av yogapass eller något i en av gruppträningssalarna medan jag satt på en bänk utanför och drack vatten. När hon fick se mig gick hon fram, tittade väldigt, väldigt oroligt på mig, la handen på min axel och frågade ”förlåt, lilla gubben, men är du…okej?”.

Jag tror att det betyder att man inte är i jättebra form.


Dela (44)
Tweeta
Annons
Annons
Annons

Laddar