Fredrik Backman
Fredrik Backman är skåning, frilansskribent – och sen en tid också pappa. Hur den kombinationen faller ut visar sig i den här bloggen.
Annons

Mer reklam (förlåt)

Fredrik Backman
Dela (0)
Tweeta
Annons

Jo, förlåt. Vi pratade ju en del på Facebook-sidan för en tid sedan om att jag skulle styra upp en signeringsdag på min vän N:s och mitt kontor i Stockholm också. Det uppstod tyvärr en del logistiska utmaningar runt den idéen (hissarna är speciella, och inte så många, och receptionisterna såg lite stressade ut när jag började förklara att jag inte riktigt visste hur många som skulle komma och att jag hade lite specifika frågor kring om man fick ha olika slags djur i konferensrummen och så).

Annons

MEN: De på alla sätt fina och hyggliga människorna på Akademibokhandeln på Odenplan alldeles runt hörnet har nu istället erbjudit sig att låta mig sitta där och härja en stund istället 3 november. Jag tror att det blir mellan 13 och 15. Det är en lördag. Jag kommer eventuellt ha keps för det har jag på lördagar. Om ni inte ser mig när ni kommer in får ni ropa. Jag kan vara och köpa korv.

Det var bara det.

Kul om ni kommer.

Bloggen återgår strax till ett mer icke-kommersiellt sammanhang.


Dela (0)
Tweeta
Annons
Annons
Annons

Laddar