Fredrik Backman
Fredrik Backman är skåning, frilansskribent – och sen en tid också pappa. Hur den kombinationen faller ut visar sig i den här bloggen.
Annons

Min fru saboterar mitt konstnärsskap

Fredrik Backman
Dela (12)
Tweeta
Annons

Min fru: En snabb fråga bara: Du kan ju inte spela något instrument. Du är faktiskt en av de minst musikaliska människor jag har träffat i hela mitt liv. Du skulle faktiskt inte kunna hålla takten om man så limmade fast den i händerna på dig. Så exakt vilken roll ska du spela i det här ”bandet”?

Annons

Jag: Jag ska ansvara för t-shirtarna.

Min fru: Du ska ansvara för t-shirtarna?

Jag: Ja. Jag ska ansvara för t-shirtarna.

Min fru: Du ska starta ett band, bara för att du ska få ansvara för t-shirtarna?

(Tystnad)

Jag: Det här är anledningen till att tjejer inte startar band!!!


Dela (12)
Tweeta
Annons
Annons
Annons

Laddar