Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.
Annons

Min fru saboterar mitt konstnärsskap

Fredrik Backman
Dela (12)
Tweeta
Annons

Min fru: En snabb fråga bara: Du kan ju inte spela något instrument. Du är faktiskt en av de minst musikaliska människor jag har träffat i hela mitt liv. Du skulle faktiskt inte kunna hålla takten om man så limmade fast den i händerna på dig. Så exakt vilken roll ska du spela i det här ”bandet”?

Annons

Jag: Jag ska ansvara för t-shirtarna.

Min fru: Du ska ansvara för t-shirtarna?

Jag: Ja. Jag ska ansvara för t-shirtarna.

Min fru: Du ska starta ett band, bara för att du ska få ansvara för t-shirtarna?

(Tystnad)

Jag: Det här är anledningen till att tjejer inte startar band!!!


Dela (12)
Tweeta
Annons
Annons

Laddar