Fredrik Backman
Fredrik Backman är skåning, frilansskribent – och sen en tid också pappa. Hur den kombinationen faller ut visar sig i den här bloggen.
Annons

Reklam (det går över jättesnabbt)

Fredrik Backman
Dela (1)
Tweeta
Annons

”Saker min son behöver veta om världen”, som är en för artens överlevnad spekakulärt oviktig bok som jag skrev förra året, släpptes som pocket igår.

Annons

Jag tycker förstås rent principiellt att ni i möjligaste mån ska eftersträva att spendera era pengar ansvarsfullt på vettiga grejer med samhällsnytta och/eller avkastningspotential, men om ni vill göra ett undantag den här gången finns den på till exempel Bokia.se eller Bokus.com

Det var bara det. Tack för att jag fick störa mitt i Kejsarens nya stil på Disney Channel.

DSC_068927


Dela (1)
Tweeta
Annons
Annons
Annons

Laddar