Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.
Annons

Säga vad man vill om sociala medier

Fredrik Backman
Dela (66)
Tweeta
Annons

Men en BRA grej med sociala medier är i alla fall att när jag har lagt vår son och tror att han sover, och jag sedan går runt, runt, runt i lägenheten och inte hittar iPaden, och jag efter 20 minuter eller så börjar ana oråd, då behöver jag ingen ”hitta min iPad”-app för att få reda på att vår son fortfarande är vaken.

Annons

Jag behöver bara Twitter.

Skrmavbild 2014-08-08 kl. 15.22.21
Att sätta på sig skorna själv är ett jävla kosmiskt mysterium men det h-ä-r är ta mig fan inga problem alls att lära sig.


Dela (66)
Tweeta
Annons
Annons

Laddar