Fredrik Backman
Fredrik Backman är skåning, frilansskribent – och sen en tid också pappa. Hur den kombinationen faller ut visar sig i den här bloggen.
Annons

Sämsta. Sims. Någonsin.

Fredrik Backman
Dela (58)
Tweeta
Annons

Ni vet hela den här grejen där min son de senaste 18 månaderna då och då har kommit till förskolan i kläder som…tja…inte alltid varit helt årstidsorienterade. Eller färgkoordinerade. För att jag har varit lite stressad på morgonen. Eller har glömt att titta på termometern innan vi gick hemifrån. Eller bara har varit lite trött och inte riktigt märkt att jag har satt på honom två stövlar i olika färger. Eller bara inte satt på honom några skor alls.

Annons

Ni vet hur det är.

Och förskolepersonalen har trott att jag inte har hört, och medan jag har gått mot grinden har de klappat min son på huvudet och lett lite medlidande och mumlat ”mmm det var pappa som klädde på dig idag ser vi” till honom.

Nå.

Idag har jag ryggskott och behövde min sons hjälp för att plocka ut mina kläder ur nedersta byrålådan.

It was payback time. Kan man säga.


Dela (58)
Tweeta
Annons
Annons
Annons

Laddar