Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.
Annons

Sluta kalla mig ”dramaqueen”!

Fredrik Backman
Dela (15)
Tweeta
Annons

De hade slut på min tisdagschoklad.

Annons

De vet mycket väl att det är min tisdagschoklad. Jag har handlat den här varje tisdag sen vi flyttade hit för tre och ett halvt år sedan.

Så när det är tisdag och jag frågar efter den och de säger att den är ”slut” och jag frågar när den kommer komma in igen och de rycker på axlarna och säger ”vet inte”, då är det fan INTE en ”barnslig” reaktion att påpeka att jag kunde förlåta när de flyttade ostbågarna till fel sida av butiken och jag kunde förlåta när de slutade sälja de där små vita yoghurtkokosgrejerna med nötter i men det här förlåter jag fan aldrig. De förstörde min tisdag. Och jag kommer få min hämnd, i det här livet eller nästa.

Jag accepterar inte att min egen fru kallar mig dramaqueen bara för det.

Mitt namn är dramagladiator.


Dela (15)
Tweeta
Annons
Annons

Laddar