Skip to content

Tough crowd

I mataffären. Jag: Ursäkta, var har ni Digestive-kexen? Kvinna i personalen: (Ser ganska trött ut) Vanliga eller ekologiska? Jag: Ekologiska? Kvinna i personalen: (Ser inte direkt ut som om hon tänker brista ut i hejaramsan “Ge mig ett D! Ge mig ett I! Ge mig ett…”) Ja. Jag: Vad är skillnaden? Kvinna i personalen: (Rycker på … Continued

I mataffären.

Jag: Ursäkta, var har ni Digestive-kexen?

Kvinna i personalen: (Ser ganska trött ut) Vanliga eller ekologiska?

Jag: Ekologiska?

Kvinna i personalen: (Ser inte direkt ut som om hon tänker brista ut i hejaramsan “Ge mig ett D! Ge mig ett I! Ge mig ett…”) Ja.

Jag: Vad är skillnaden?

Kvinna i personalen: (Rycker på axlarna)

Jag: Alltså…du vet…de “ekologiska”, är det typ frigående Digestive-kex då eller?

Kvinna i personalen: (Höjer på ögonbrynen)

Jag: (Gör liten lufftrumvirvel) Du vet…som “ekologiska ägg”. Som att många Digestive-kex föds upp i trånga burar, men de här Digestive-kexen lever i sin naturliga miljö och har egen värppinne och har fått värsta softa uppväxten där de har fått springa runt fritt på en mysig bondgård på landet…

(Tystnad)

Jag: De kanske är mycket brunare än de vanliga liksom…och paketen är helt buckliga för att kexen kan vara olika stora…

(Tystnad)

Jag: Hehe…

(Tystnad)

Kvinna i personalen: Jag vet inte vad skillnaden är.

Jag: (Tittar ner i golvet) Okej.

Kvinna i personalen: Men de ekologiska är slut.

Jag: (Harklar mig) Det går bra med vanliga då. Tack.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.