Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.
Annons

We’re gonna need a bigger boat

Fredrik Backman
Dela (8)
Tweeta
Annons

En ANNAN plan för bloggfikat är tydligen, påpekas det nu ivrigt i min inbox, någon form av chat.

Annons

Det har talats om ”irc” och ”tiny”-någonting och trogne läsaren TexasSwede har tydligen gått så långt som att börja bygga en egen chat exklusivt för bloggfikat. Det är dock inte helt säkert att den är klar ikväll, hälsar han. Vilket med bakgrund av min tekniska kompetens på området är lite som att få en ursäkt för att något som jag inte vet vad det är inte är färdigt innan jag visste att det var påbörjat. Eller. Ja. Ni vet. Det är väl exakt så det är, om vi ska vara exakta.

Hur som helst!

Chat-grej-idén finns alltså därute också.

Fatta era mentometerknappar.

(Om någon vill ha något från Burger King medan jag är där får ni säga till nu på en gång för jag står i kön.)


Dela (8)
Tweeta
Annons
Annons

Laddar