Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

1000 ord. Eller något mindre.

 |  Publicerad 2013-05-12 09:59  |  Lästid: 2 minuter

Det läggs ju inte upp så värst mycket bilder i den här bloggen. Vilket den uppmärksamme bloggläsaren eventuellt lagt märke till. Nu har det ju dock hänt sig så att det kanske lagts upp aningens fler bilder än vanligt den senaste tiden, vilket väl med den tidigare utgångspunkten noll bilder inte är någon gigantisk ökning rent visuellt men ändå lik förbannat är det procentuellt.

Detta har följts av kommentarer från er läsare. Jag har inte räknat fördelningen exakt men jag bedömer dessa reaktioner som spontant varandes en kommentar angående bildens innehåll för varje nio kommentarer som handlar om bildens kvalitet. Tydligen uppfattas alla bilder som jag tar med min mobilkamera som ”immiga”. ”Det ser ut som om du har baconflott på linsen” är en så vanlig kommentar att sajtens spamfilter numera blockerar den. På Twitter var det en tjej som skrev att hon gillade min blogg för att bilderna i den var så ”realistiska”. Det tog lite för lång tid innan min fru klappade mig på armen och förklarade att det inte nödvändigtvis var en komplimang till mig som fotograf.

Så nu har jag faktiskt börjat ta lite illa upp av det här. Speciellt av alla mejl som kommer där folk ger mig tekniska råd kring vad jag kan ha gjort med kameran i telefonen för att ha sönder den. Den kanske inte ens är sönder. Har ni tänkt på det?

Jag har dessutom läst en massa andra bloggar och när de inte lägger upp några bilder på ett par dagar så klagar alla läsare över att de inte lägger upp några bilder. Det är ALDRIG någon av er som klagar på att jag lägger upp för lite bilder!

Eller, ja. Okej. När jag glömmer den där svartvita bilden där jag ser mätt ut som jag har lovat att jag ska lägga in längst ner i varje inlägg så att ingen får för sig att jag ser ut som i den tecknade slimfitversionen här ovanför i bylineheadern, då påpekar ni ju det. Direkt. Och det har kommit en del mejl om det nu också. Men det har visat sig att den bilden ligger i min gamla dator och jag vet inte hur man får ut den.

Den där cd-skivan blev sittande där i två och ett halvt år. Så det är lite svårt att bedöma potentialen för mätt-bilden.

Jag tog en annan bild som jag tänkte lägga upp här nu men jag tappade mobilen i en grej.

Och jag brände mig på ugnsgallret när jag skulle ta ut min macka.

Rent generellt har inte den här söndagen börjat jättebra.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar