Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

14 februari i relationen Backman-Shafti

Jag beställer baconlindad oxfilé och mörkt öl. Min fru muttrar att det ”minsann i alla fall uppenbarligen inte är ALLA hjärtans dag”.

Servitrisen undrar om jag vill ha potatisgratäng till den. Jag säger ja. Min fru undrar om man möjligen kan få en defibrillator som side order.

Annons

Jag frågar servitrisen om jag kan få kolla text-tv på teven i baren. Min fru beställer en ny flaska vin. Och betonar att servitrisen inte alls behöver bemöda sig om att komma in med ett extra glas åt mig.

Servitrisen undrar om vi vill ha efterrätt. Jag säger ja. Min fru säger nej. Sen äter hon två tredjedelar av min.

Servitrisen frågar om maten smakade bra. Jag säger att det var lite dåligt med kaffe i min tiramisu. Servitrisen påpekar att det möjligen kan ha ett samband med att jag beställde en pannacotta. Sen diskuterar vi om det heter antrekått eller antrekååå i ungefär en kvart. Min fru går till baren.

Jag frågar min fru om vi ska splitta notan. Hon säger att jag kan ta upp det med skilsmässoadvokaterna.

Sen tar vi en taxi hem.

Same alla hjärtans as last year miss Sophie?

Same alla hjärtans as every year, James.

Dela (14)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar