Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Afraid to shoot strangers

Jag sitter och tittar igenom videobiblioteket i min frus telefon. Det visar sig att VARJE gång hon har filmat ett av våra barn medan de gör något helt ointressant så hör man mig berätta något i bakgrunden.

Annons

Och det beror förstås på att VARJE gång jag börjar berätta något jätteintressant så slutar min fru lyssna och går iväg och börjar göra något helt annat.

Det är den enda rimliga förklaringen.

Om ni hör henne försöka bortförklara det här med att ”Nä, nä, nä, men Fredrik börjar ju alltid prata så fort jag försöker filma barnen för han klarar inte av att inte få exakt all uppmärksamhet exakt hela tiden” så är det en L-Ö-G-N.

Hon lyssnar inte på mig. Det är vad det här handlar om.

Så mycket uppmärksamhet behöver jag faktiskt inte.

Det enda jag sa var att ljudkvaliteten på hennes kamera är jävligt dålig för i flera av klippen måste man skruva upp volymen jättehögt för att höra vad jag säger eftersom barnen håller på och för oväsen mitt i bilden.

Dela (50)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar