Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Aktiviteter för en regnig dag på en inte så regnig dag

Publicerad 2013-06-15 12:09 | Uppdaterad 2013-06-15 12:11  | Lästid: 1 minut |

Jo, hörrni, om ni är i Stockholm idag och tycker att det här med ”sol” och ”utomhus” alltid har verkat en smula överskattat så signerar bloggens och folkets vän Jonas Cramby sin nya kött- och göttbok ”Texas BBQ” på Åhléns vid Skanstull klockan 14.00. Genom gudomlig brist på försorg är det tyvärr exakt samtidigt som jag ritar ponnys på Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan. (Eller, ja, ”i”, heter det kanske, eftersom jag faktiskt nästan aldrig ritar ponnys på byggnadsfasader om jag inte har druckit Jägermeister-kopia och Red Bull-kopia i min vän R:s grannes garage först.) Men om ni hinner med båda två så är det faktiskt bara en alltigenom sympatisk tunnelbaneresa emellan. Jag ser nu att Cramby dessutom bjuder på nachos och dip på sin signering. Om jag inte är på min signering så vet ni alltså var jag är.

Dela på Facebook
Tweeta