Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Alltså. Jag vet inte ändå.

Visst. Jag är ju ingen speciellt välutbildad man. Det är jag kanske inte.

Men, som ju eventuellt har nämnts här på bloggen vid något tillfälle tidigare, har jag faktiskt en gång i tiden trots allt ägnat mig åt vissa eftergymnasiala studier. Under ett par år i och i närheten av Lunds Universitet i min tidiga 20-årsålder samlade jag faktiskt ihop något hundratal högskolepoäng och matchande antal betalningsanmärkningar hos CSN, och det var i stort sett uteslutande inom ämneskategorierna religionskunskap, religionssociologi och religionspsykologi.

Annons

Och jag har fasen f-o-r-t-f-a-r-a-n-d-e lite, lite svårt för att få den exakta tankekedjan om orsak och verkan att gå ihop när det gäller sortimentet av badskumsleksaker på Ica Maxis barnavdelning.

Prinsessa.

Krokodilpirat.

Fisk.

Tjock katt. Rosa ponny. Creepy lamm.

 

Anka.

Flodhäst.

Vänta nu.

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar