Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

And life as we know it will end

Det var i förrgår som jag stod med en annan pappa utanför förskolan. Vi hade precis fått veta att den där kräksjukan gick nu och vi skämtade lite om att vi var de sista två som inte blivit smittade. Han drog ett Walking Dead-skämt. Jag drog ett Last of Us-skämt. Han bara ”vad är det?” och jag bara ”ett tv-spel” och han bara ”har du tid att spela TV-SPEL?” och jag bara ”nä…mehduvet…jag har sett trailern på Youtube”.

Annons

Och sen gick en medlem ur personalen förbi och bara ”flina ni, inkubationstiden är 48 timmar” och precis efter det sprang en unge fram och skickade på min arm. Eller det var egentligen kanske mer som att ungen sprang med tungan ute och jag stod liksom i vägen för svängradien.

Men hur som helst.

Det har gått 48 timmar nu.

I I am Legend hade Will Smith skjutvapen och en hund men jag har beslutat mig för att nöja mig med en hoprullad handduk och golvvärme i badrummet.

Dela (45)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar