Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Angående pågående avgående

 |  Publicerad 2013-07-09 21:40  |  Lästid: < 1 minut

Jag har alltså semester. Det är därför jag inte har hunnit blogga så mycket, eftersom det här med semester verkligen tar alldeles oresonligt mycket tid. Framför allt de här ”umgås” och ”göra grejer”-grejerna som folk håller på med på semestern är ju verkligen på alla sätt tidskrävande på ett sätt som närmast kan beskrivas som en vuxen motsvarighet till när jag köpte Oblivion till Xbox 360 tre veckor innan en hösttenta på universitetet.

Men som ren uppdatering kan jag nämna att min son idag lyckades få mig att äta sand, av misstag. Ja, misstag av mig. Med flit av honom. Jag har även vistats utomhus i mer än fyra timmar klädd i pikétröja och pilotsolglasögon.

Imorgon planerar jag traditionsenligt, som varje år vid den här tiden, att kompensationssola klädd i armbågshöga diskhandskar och rånarluva samt att stryka min son ur testamentet.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-07-09 21:41