Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Angående pågående avgående

Jag har alltså semester. Det är därför jag inte har hunnit blogga så mycket, eftersom det här med semester verkligen tar alldeles oresonligt mycket tid. Framför allt de här ”umgås” och ”göra grejer”-grejerna som folk håller på med på semestern är ju verkligen på alla sätt tidskrävande på ett sätt som närmast kan beskrivas som en vuxen motsvarighet till när jag köpte Oblivion till Xbox 360 tre veckor innan en hösttenta på universitetet.

Annons

Men som ren uppdatering kan jag nämna att min son idag lyckades få mig att äta sand, av misstag. Ja, misstag av mig. Med flit av honom. Jag har även vistats utomhus i mer än fyra timmar klädd i pikétröja och pilotsolglasögon.

Imorgon planerar jag traditionsenligt, som varje år vid den här tiden, att kompensationssola klädd i armbågshöga diskhandskar och rånarluva samt att stryka min son ur testamentet.

Dela (30)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar