Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Anledning till frånvaro av närvaro: Tillvaron

 |  Publicerad 2014-04-24 14:07  |  Lästid: < 1 minut

Jo. Hej. Jag har tyvärr inte kunnat blogga så mycket om mina barn de senaste dagarna eftersom mina barn av en serie för dem olyckliga logistiska omständigheter blev tvungna att faktiskt umgås med mig de senaste dagarna.

Imorse, till exempel, skulle jag ge båda barnen frukost och klä på dem och köra den ena till förskolan och sedan göra vad man nu gör hela dagarna med den andra. Och ja, jag vet vad ni tänker. Han fuckade säkert upp det. Han är ju inte kapabel att ta hand om barn den där människan.

Men nej. Det har gått alldeles utmärkt, tack så mycket.

Jag har bara glömt ett barn i en hiss en enda gång. Jag upptäckte det nästan genast. Och dessutom var det glömda barnet det minsta barnet så det var liksom inte som att hon kunde trycka på några knappar eller springa därifrån eller någonting. Grannarna hittade henne ju direkt när dörren öppnades. Ingen panik alls.

Däremot var det väl möjligen en smula kontraproduktivt för framtiden att min fru hörde mig ringa och ställa in lunchen med en vän, fikan med en annan vän och badmintonen med en tredje vän tidigt imorse med förklaringen: ”Jag har fått skitmycket att göra idag så jag hinner fasen inte”.

Det här kommer vara oerhört dåligt för mina möjligheter till motargumentation nästa gång hon frågar: ”Så, älskling, vad är det du egentligen GÖR på ditt kontor hela dagarna, lite mer exakt?”

Men, ja.

Nu måste jag i alla fall gå för nu lät det som om något ramlade ner i badkaret.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2014-04-24 14:17