Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Baby you can start my car

Jo.

Jag är lite sen in till bloggen idag, eftersom jag fick hjälpa till att starta en god väns bil imorse.

Eller, ja. Jag ställde i alla fall upp med bil och mina startkablar. Eller, ja, alltså, jag åkte i alla fall dit med mina startkablar. Det visade sig att jag inte riktigt vet hur man får loss det där plastskyddet runt batteriet på Hyundaien, så den var inte till jättemycket hjälp, om vi ska vara helt ärliga.

Annons

Och själva startandet sköttes väl om man ska vara petig primärt av den gode vännen och den gode vännens mormor.

Men jag stod i alla fall bredvid och var moraliskt stöd och kollade så att det inte kom några bussar och så. Och så resonerade jag väldigt högljutt och engagerat kring hur förbannat opedagogiskt det är att använda uttrycket ”olackerade motordelar”. För vem lackerar motordelar liksom? Va? Vavava? Nämenellerhur.

Men visst. Okej.

Det var väl egentligen inte mina startkablar, heller. Jag köpte dem på en bensinmack på vägen. Det tog tjugo minuter för mig att hitta dem. Efter att jag först hållit upp en förpackning och frågat kassörskan om det här var startkablar. Det var det inte. Det var en bogserlina.

Och visst. Okej. Egentligen så hände allt det här igår kväll. Inte imorse.

Jag är bara lite försenad till allting idag eftersom jag har ätit frukost och kollat på en tv-serie som heter Smash och handlar om en grupp färgstarka karaktärer som ska sätta upp en musikal om Marilyn Monroe.

Men om den här relationen mellan er och mig ska fungera i fortsättningen måste ni verkligen sluta hänga upp er på detaljer hela tiden.

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar