Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Badrumsmatta och handdukar

 |  Publicerad 2013-12-14 19:37  |  Lästid: < 1 minut

Önskning:
Jag har skänkt 200 spänn till musikhjälpen. Jag har köpt handdukar och badrumsmatta i julklapp till min lillebror som är 22 år och precis köpt hus. Hans badrumsgolv är väldigt kallt och när jag frågade om han inte hade några handdukar att torka händerna på sa han ”DEN är nog i tvättmaskinen”. Så nu får han ett litet lagar, plus att det inte behöver kännas som att man går på isflak när man går på kaklet. -Lise

Rim:
Lille bror
Nu är du stor
Och jag vill så gärna hälsa på dig i huset
Men det går fan inte när golvet är fruset
Så här är mina gåvor från familjens djupaste rötter
Till alla blöta händer och många kalla fötter

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-12-14 20:44