Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Badrumsmatta och handdukar

Önskning:
Jag har skänkt 200 spänn till musikhjälpen. Jag har köpt handdukar och badrumsmatta i julklapp till min lillebror som är 22 år och precis köpt hus. Hans badrumsgolv är väldigt kallt och när jag frågade om han inte hade några handdukar att torka händerna på sa han ”DEN är nog i tvättmaskinen”. Så nu får han ett litet lagar, plus att det inte behöver kännas som att man går på isflak när man går på kaklet. -Lise

Annons

Rim:
Lille bror
Nu är du stor
Och jag vill så gärna hälsa på dig i huset
Men det går fan inte när golvet är fruset
Så här är mina gåvor från familjens djupaste rötter
Till alla blöta händer och många kalla fötter

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar