Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Bättre scen än aldrig

 |  Publicerad 2015-01-15 13:45  |  Lästid: 2 minuter

Jo, hej. Det är jag igen.

För sisådär två och ett halvt år sedan skrev jag en bok som heter ”En man som heter Ove”. Nu i vår kommer Johan Rheborg göra en tolkning av den historien i en föreställning på Rival i Stockholm.

Den 28 januari hålls en generalrepetition av den föreställningen inför speciellt inbjuden publik. Det här är den speciella inbjudan. Efter föreställningen blir eventuellt Johan Rheborg och regissören och en ganska mätt kille i keps som skriver grejer intervjuade på scen. (Jag är strängt beordrad att inte bli sjukt nervös och dricka alkohol precis innan jag går upp på scen så att det slutar med jag berättar den om två irländare i en båt och spottar små, små bitar cocktailkorv på bänkrad 1-3. Men vi får se hur det går.)

Hur som helst: Mitt förlag Partners in Stories kommer lotta ut biljetterna till den här föreställningen. Den hålls alltså 28 januari, 20.00, på Rival i Stockholm. Det finns drygt 200 biljetter, och eftersom det är trevligt att ha någon att prata om alltihop med efteråt kommer de lottas ut i paket om två. 100 vinnare får alltså 2 biljetter var. (Det kräver en hel del av mig att vara så här pedagogisk, så försök häng med nu.)

Om man vill vinna två biljetter skickar man ett mejl till INFO@PARTNERSINSTORIES.SE

Skriv ”Ove!” i ämnesraden, och ert namn i mejlet.

(Det finns alltså inga biljetter till försäljning till den här föreställningen och man kan bara få tag på biljetter genom att mejla info@partnersinstories.se, det finns ingen resonlig människa som skulle få för sig att ge mig kontrollen över några biljetter så att mejla mig för att få tag på biljetter är tyvärr lika effektivt som att försöka få mig att inte äta upp all choklad genom att be mig att inte äta upp all choklad.)

Det var bara det jag ville säga. Tack för att ni lyssnade.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar