Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Blanda inte in mig. Jag bor bara här.

Man går och äter lite lunch i lugn och ro med sin vän och kontorskollega N (han var mycket upprörd över att jag i sista stund lät bli att köpa den där Team Jacob-ryggsäcken) och under tiden hinner kommentarsfältet om Norwegians panini urarta i en vild paneldebatt om outsourcing, flygbolagsekonomisk strategi och huruvida jag egentligen ska tas på allvar eller inte (inte bara i det här fallet utan rent generellt, såvitt jag förstår det).

Annons

Jag vill bara påpeka att jag inte på något sätt tänker ta del i den diskussionen.

Allt jag ville ha var en varm macka. Det var inget politiskt statement. Jag gillar bara varma mackor.

Men medan ni härjar vidare om det där tänker jag i alla fall följa upp ett mycket kvicktänkt läsarspår och se om jag inte kan tillaga en duglig för-ätar-panini de närmaste dagarna.

Eller, ja, det kan bli en för-ätar-toast istället. Jag kan inte lämna några garantier. Mina mackor är lite som stora författare brukar säga om sina romanfigurer: ”Benägna att få ett eget liv under arbetets gång”.

Jag återkommer med resultat när jag, ni vet, är ensam hemma nästa gång och så.

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar