Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Blogg om blogg i andra bloggar

 |  Publicerad 2013-09-17 11:47  |  Lästid: < 1 minut

Jo, hej igen, jag tänkte bara säga att om ni får slut på annat internet att läsa på under dagen så har den här bloggen inte helt olikt ogräs i ett annars prydligt trädgårdsland trängt sig in bland andras virtuella bohag de senaste dagarna. Först på Bokboxen, där försäljningsgeneralen på Bokia Löddeköpinge (där jag, inte ett dugg orelaterat, signerar böcker nu på lördag klockan 12.30 om man är i närheten och vill komma förbi och tjata lite) låtit mig skriva en ganska lång text om förolämpningar. Det började med ordet ”smarthuvud” och spårade väl sedan eventuellt ur en eller två smulor.

Dessutom har Boktipset (som normalt sett är en sajt där människor håller sig till att prata om kvalitetslitteratur, men som just den här gången gjorde ett undantag) ställt några frågor som jag har svarat på. Eller de har åtminstone ställt frågor, jag har eventuellt svarat på andra frågor, men jag har försökt att hålla mig till saken så gott jag har kunnat. Man kan vinna min nya bok också. Eller råka ut för den. Lite beroende på personlig inställning till mina böcker.

Ja. Det var bara det.

Om någon av er får syn på min och kontorskollega N någonstans i världen de närmaste 20 minuterna så får ni gärna gå fram och säga till honom att Fredrik vill äta lunch nu.

DSC_068927
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-09-17 11:50