Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Bloggaren tillfälligt stängd för ombyggnad

Jo. Alltså. Jag har varit en smula ur funktion det senaste dygnet eftersom jag drabbats av vinterkräksjukan. Igen. För andra gången på tre veckor. Vilket väl möjligen får betraktas som personbästa i dysfunktionellt immunförsvar, till och med i den här kroppen. Det går väl i alla fall att konstatera att om världen drabbas av den stora zombieapokalypsen framkallad av någon form av smittsamt virus och man inte riktigt vet vem eller vilka som kommer drabbas så är jag ett rätt jävla dåligt val att låsa in sig på gömstället med.

Annons

Men inte för att jag gnäller, givetvis. Det jag saknar i immunförsvar tar jag ju som bekant igen med en OERHÖRD motståndskraft och uthållighet när jag väl går igenom sjukdomsfasen. Jag biter ihop. Jag står ut. Jag står orörlig i stormen utan att darra en sekund.

Sånt lär man sig ju. Att inte på något sätt låta den här vildsinta biologiska attacken på alla mina vitala organ på minsta vis gå ut över min omgivning.

Jag gnäller inte.

Jag kommer åtminstone inte gnälla efter att min fru hör att jag skriker att timern på golvvärmen i badrummet har slagits av igen och att jag fryser jättemycket om kinden.

Dela (74)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar