Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Bloggen inför ätardag?

 |  Publicerad 2011-11-06 18:50  |  Lästid: < 1 minut

Jo. Såatte.

Som några av er möjligen minns startade ju den här bloggen någon sorts följetong av för-ätar-recept för en tid sedan. Vi hann med burgare, korv och piroger tror jag bestämt.

Men, ja. Ingen har ju någonsin blivit framgångsrik av att slutföra det man påbörjat, det vet ju alla. Så där tog det ju liksom stopp lite.

Ja, plus då att mina köksprivilegier blev en smula begränsade efter en frityrrelaterad incident strax efter pirogerna. Det hade ju också viss inverkan, det får jag väl medge. Vi kan prata om just incidenten någon annan gång, men den involverade bacon. Och frityrsmet. Och en del kreativa idéer från mig och min vän E. Så kan man väl säga. Och det gick väl inte jättebra, det gjorde det väl inte. Men det måste ju finnas ett visst utrymme för att ha fel ibland också känner jag faktiskt.

Menhursomheeelst…

För att få någon form av strüktür och ordnüng på det här med maten och recepten och så framförde bloggchefen nyligen önskemål om att jag skulle samla det här med för-ätandet under någon form av pedagogisk paroll, och sedan fokusera receptandet på en speciell dag i veckan.

Jag vet visserligen inte riktigt hur det här med kökstillgång kommer lösa sig än. Men hej, min vän E har ju också en lägenhet med ett kök liksom. Love will find a way, som jag brukar säga.

Sååå…

Jag tänker att vi kanske kan ta lördagar. Och kalla det för ”Ätardagen”.

Och kanske sparka igång nästa lördag eller så. Som ett lite större stående inslag här på bloggen liksom.

Tankar och känslor kring detta? Önskemål? Förslag?

Speak now or forever eat your peas.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2011-11-06 18:55