Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Bloggen inställd på grund av orsak

Fredagskvällen är temporärt uppskjuten eftersom min fru och jag hade planer på att rensa ut en av våra garderober och flytta ner grejer därifrån i källaren för att på så sätt göra plats för mer förvaring i lägenheten.

Annons

Det borde ha varit klart på en timme.

Men nu hittade jag en tröja och en klänning längst in i garderoben som det fortfarande satt prislappar på. Och jag gjorde väl möjligen en lite onödigt stor grej av det. För sen gick min fru ner i källarförrådet och hittade tre skrivmaskiner som jag har köpt på Blocket och fått hemskickade och som jag fortfarande inte har packat upp ur lådorna.

Så nu kommer vi med all sannolikhet ägna resten av kvällen åt att diskutera vem i det här hemmet som egentligen har mest ”problem”.

Dela (136)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar