Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Bloggen. Möt Loreen. Det här kommer bli lite stökigt.

Jo. Några av er minns möjligen att jag skrev här för ett tag sedan att Café skickade ut mig för att intervjua Loreen någonstans i höjd med att hon hade sopat hem Melodifestivalen i våras. Redaktionen hade någon sorts idé om att jag skulle göra en strukturerad genomgång av hennes liv och karriär så här långt (de kände mig inte så bra än då).

Annons

Och, ja. Det gick förstås åt helvete. Och jag hade lite huvudvärk efteråt. Men det var väldigt trevligt.

Vi pratade om gojibär och var Baku egentligen ligger och varför jag nog inte skulle gilla att åka på meditationsretreat. Hon märkte rätt mycket ord också. Och när jag ringde henne två dagar efter finalen i Melodifestivalen vrålade hon ”TVILLINGEN!!!” när jag presenterade mig.

Det var lite som att hänga med en blandning av Pocahontas och Jack Sparrow, kan man säga.

Hur som helst. Nu när hon dammade hem hela skiten i lördags fann Café det lägligt att publicera den där intervjun på nätet. Så om ni inte har något annat för er kan ni läsa den här.

Det var bara det.

Dela (11)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar