Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Bloggen tillfälligt uppskjuten på grund av orsak

 |  Publicerad 2013-06-03 10:26  |  Lästid: < 1 minut

Min treårige son och jag står på ängen utanför mina föräldrars hus. Det finns hästar här. Och man kan bada i havet. Och igår promenerade hans farfar ut på åkern bredvid och tog upp färskpotatis med en spade och sen gjorde farmor färskpotatis-pommes frites av dem.

Min treårige son och jag har därför haft en ganska lång diskussion nu på morgonen om varför i helvete hans mamma och jag beslutade oss för att bosätta honom på en plats där det inte finns hästar och inte finns hav och där man inte kan plocka pommes frites ur jorden.

Jag har försökt med ”barnvänligt och lugnt bostadsområde runt knuten från storstadens puls”. Jag har även testat med ”bra kommunikationer och goda investeringsprognoser”.

Han är rätt förbannad.

Om ni behöver mig så letar jag fler argument på Hemnet.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-06-03 10:27