Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Bloggfight! Bloggfight! Bloggfight!

Som den uppmärksamme läsaren redan har lagt märke till är ju inte den här bloggen längre så mycket en blogg som den är ett nyhetsbrev kring bloggläsaren Malins kärleksliv. (Känd från koppleribloggen.)

Annons

Det började alltså med Steven Seagal, den kampsportande kocken, vilket ju bloggen inte under några som helst omständigheter kunde finna argument emot. Under bloggglöggen i torsdags kröp det dock fram att Malin ”träffat en kille på gymmet” och att denne nu seglat upp som rival till Steven.

Givetvis var gymkillen OCKSÅ en kampsportande kock. (Inte för att Malin har en speciell ”typ” eller så, verkligen inte, och det skulle ju givetvis vara bloggen helt främmande att ifrågasätta hur en tjej som ringat in sin smak av män kring just kampsportande kockar har lyckats förhålla sig singel så här länge…)

Ja, ni fattar ju. Detta måste ju lösas. Den här bloggen är ju faktiskt inte den sortens blogg som rullar in en boll och bara låter den rulla. Som inte tar tag i lösa trådar. Och så vidare.

Alltså:

Antingen får Steven Seagal och Gymkillen mötas i ringen. I det som läsaren Hoddle helst vill ska ske enligt Mad Max-devisen men enter, one man leaves”.

Eller så får de helt enkelt ha en cook-off i vem som gör de bästa pepparkaksmuffinsen med apelsinkrämsfyllning.

Vilket tror ni blir mest spektakulärt?

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar