Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Bloggfika – Eftersnack

Ja jisses ja.

Ni som tittade in igår märkte eventuellt att vi slog besöksrekord på bloggfikat så att det bara sjöng i väggarna. Jag somnade förstås i vanlig ordning medan jag försökte få min son att somna (Jedi mind trick-grejen gick som vanligt åt helvete) men alla andra verkar ha haft väldigt trevligt. Innan jag slocknade vill jag minnas att jag det talades om smörgåsar, älgar, och att jag eventuellt sålde min vän E till högstbjudande singelkvinna och att han skulle levereras i paket med diskret avsändare till en pub i Stockholm om ett par veckor.

Annons

Ni som var där får gärna fylla i luckorna.

Vilka andra ämnen hann avhandlas igår?

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar