Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Bloggfika – Uppsnack

Är det torsdag?

Det ÄR torsdag.

Och på torsdagar är det ju, som den uppmärksamme läsaren vid det här laget är medveten om, bloggfika på den här bloggen.

Alla som vill träffas i kommentarsfältet vid klockan åtta. Och efter det så brukar det ge sig själv. För den som vill se hur en bloggfika ser ut lite live och in action går det förstås finfint att i researchsyfte ta en titt på förra veckans upplaga här. Alla välkomna.

Annons

Angående den popupreklam som figurerat (och figurerar, det beror tydligen en smula på vilken webbläsare man använder, men det är som ni säkert förstår inte min sak att lägga mig i) här på bloggen de senaste dagarna vet jag att några av er uttryckt oro för hur detta ska påverka bloggfikandet. Jag kan därför glatt meddela att webbchef Hurtig lovat att detta inte kommer bli några problem och att alla tekniska eventualiteter har skruvats med så att allt ska flyta på som vanligt.

Okej? Okej!

Vad vill ni prata om ikväll?

Dela (2)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar