Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Bloggfika – Uppsnack

Varje torsdag (ja, förutom förra torsdagen, då vi hade sånadära tekniska problem) har vi ju som ni vet bloggfika här på bloggen. Det är, för eventuellt nytillkomna läsare, en tradition som startades på läsaren Malins (senare känd som ”koppleribloggs-Malin”, fråga henne gärna om det på bloggfikat) initiativ i höstas och som vi har kört i stort sett varje vecka sedan dess. (Förutom i julas, då vi hade blogg-glögg, senare mer känd som ”blöggen”.)

Annons

Förutsättningarna är mycket enkla: Eftersom diskussionerna i kommentarsfältet på den här bloggen allt som oftast har en tendens att bli mer intressanta än själva blogginlägget (jag blir ju i allt högre utsträckning mer av scendekor än huvudkaraktär på den här bloggen för varje dag som går) samlas vi helt enkelt allihop varje torsdag klockan 20.00 här i kommentarsfältet och hänger, snackar skit och hjälper varandra att lösa små och lite mindre små vardagsproblem. Vi har till exempel hjälpt varandra med cheesecake-recept, bra tips vid köp av en bättre begagnad Peugeot 206, satt upp blinddejter, bostadsannonser, styrt upp resesällskap till Prag, gjort egna groggar (Julia Uppviglerskan, en av de mer rutinerade läsarna, har något med Dooleys och hembränt som är jävligt skakigt) och försökt attackplantera träd på ett dagis i Kumla (det gick visserligen lite åt helvete, men points for effort som vi brukar säga här på bloggfikat).

Så titta förbi!

Klockan åtta kör vi. Var där eller var rektangulär.

Tills dess: Är det någon som vill prata om något speciellt? Någon som behöver hjälp med något? Stör sig på något? Undrar över något?

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar