Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Bloggfika

Jo, i den här bloggens begynnelse skapade några läsare och jag (nåja, det var läsare som startade det, jag stod så att säga mest för lokalen) något som sedermera kom att kallas ”bloggfika”. Det var, i all enkelhet, ett kommentarsfält som en gång i veckan användes som en chatt. Det enda personerna i det egentligen hade gemensamt var det dåliga omdömet att regelbundet läsa den här bloggen, men bloggfikat lyfte på outgrundliga vägar till att förmedla alltifrån cheesecakerecept och bostäder i Göteborg till en första dejt utanför Stockholm och resesällskap till Prag åt en högst varierande skara läsare, och så småningom slutade ganska många bloggfikare helt enkelt läsa bloggen och dök bara upp för själva fikandet. Tids nog blev fikat så stort att det flyttade hemifrån, till http://bloggfika.net.

Annons

Där ligger det fortfarande. Och varje torsdag klockan 20.00 är det alive and kicking. Trevligt folk, varierande samtalsämnen. Lite som sociala medier var innan det fanns sociala medier, kan man säga.

Gå gärna förbi, om ni inte har något för er.

Det var bara det.

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar