Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Bloggglögg – Sammanfattning

Jag vågar inte garantera det, men jag har fått tydliga statistiska indikationer på att gårdagens bloggglögg var den mest välbesökta bloggglöggen i Cafe.se:s historia.

Su– wait for it – ccé!

Vad kom vi då fram till? Nå, Malin (känd från förra veckans koppleriblogg) har börjat msn-dejta Steven Seagal. Hon har dock parallellt blivit uppvaktad av nån snubbe hon ”träffade på gymmet”. Bloggen väljer förstås inte sida. Men bloggen vill ändå påpeka att Steven Seagal alltså är en kampsportsefterrättskock. (En kampsportsefterrättskock!) Det är allt bloggen säger.

Annons

Victoria drog igång en egen koppleriblogg och uppmanade främlingar att möta henne i biomörkret på 18-visningen av Harry Potter i Solna. Oklart hur det gick. Psykologstudenten skulle i alla fall kolla tågtider från Lund.

I övrigt åt vi lussetigrar. Och pratade om pepparkaksmuffins med apelsinkräm inuti på en nivå som nog inte någonstans kan definieras som annat än ”ohälsosamt intresserat”.

Bravallino drack bourbon med julmust. Andreas drack lättglögg med rom. Andreas konstaterade även att Hallands Fläder är bästa julsnapsen, eftersom OP Andersson är lite för tung, Beska Droppar lite för störd och Skåne lite för mainstream. Eftersom ingen sa emot måste bloggen ta detta som att detta numera är bloggens officiella hållning.

Vidare berättade Carina att nyårsrestaurangen slarvat bort hennes bokning, varpå bloggens officiella uppviglerska Julia genast drog igång om att detta minsann inte kommer tolereras. (Har någon en statskupp inplanerad och behöver en mediesamordnare så är Julia er tjej. Det är allt bloggen säger.)

En man som heter Bengt och undervisar i psykologi på universitetet i Lund dök inte upp på bloggglöggen. Bloggen tror att den talar för oss alla när bloggen säger att Bengt var mycket saknad.

Angående bloggglöggens själva tema då: Vi rimmade på digitala fotoramar, grönsaksknivar och inomhussnöbollar. Charlotte var fullkomligt förkrossande överlägsen i hantverket. Bloggen är mycket imponerad och funderar uppriktigt på att hyra ut henne i kommentatorsfältet de närmaste veckorna. (Efter att hon lärt sig prata med inomhusbokstäverna, that is.)

Slutligen konstaterades att Stiga Matar WRB är det enda pingisracket du någonsin kommer behöva.

Samma tid nästa vecka eller? Funkar det för alla?

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar