Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Böcker jag har skrivit och skrivit med bläck i. (Reklam, alltså.)

 |  Publicerad 2013-12-09 21:11  |  Lästid: 2 minuter

Jo, hej, jag skulle bara säga att om någon fortfarande vill ha ett signerat ex av någon av mina böcker så finns de numera att köpa av de goda och fina människorna på Adlibris om man klickar här. (Jag har ritat i dem också.)

Man kan till exempel ge bort böckerna i julklapp. Om man inte gillar böckerna så går det bra att ge bort dem i julklapp till någon man inte tycker så mycket om. Om man bara gillar någon som kompis kan man ge bort dem platoniskt, om man bor på Södermalm kan man ge bort dem ironiskt. Om man inte vill behöver man inte ge bort dem alls.

Om man vill ha en lite mer 3D-orienterad signeringsupplevelse och råkar befinna sig i Örebro eller Stockholm den här veckan så svarar jag på frågor och signerar i det förstnämnda imorgon på Kulturhuset klockan 18.30 (biljetter köps här, tror jag) och i det sistnämnda på torsdag på Akademibokhandeln vid Odenplan från klockan 16.30 (man kan dyka upp när man vill, jag stryker runt där och ser trött ut i åtminstone två timmar).

Det ska sägas att jag precis har varit väldigt, väldigt, VÄLDIGT sjuk så jag väger för första gången sedan gymnasiet mindre än 90 kilo. Detta är alltså ett helt unikt tillfälle att få det lättaste mötet med mig den här sidan årsskiftet. (Eller åtminstone tills jag kommer i närheten av en buffé nästa gång i sällskap av någon som lovar att inte skvallra för min läkare, vilket som nu råkar inträffa först.)

Om man har bättre saker för sig än att komma på mina signeringar eller helt enkelt bara inte vill träffa mig (båda fullt resonabla anledningar), men råkar ha väldigt specifika önskemål kring hur man vill ha en bok signerad, så kan man kontakta Akademibokhandeln på Odenplan innan torsdag den här veckan så ser de till att jag gör det medan jag är där och sen kan ni hämta upp boken i butiken när ni vill innan jul. (Eller efter jul, om ni nu föredrar det, det ska förstås inte jag lägga mig i, det är kanske en sak mellan er och butiken).

Ja. Det var bara det.

Tack för att ni läser det här. Och tack för att ni köper mina böcker. Om ni inte köper mina böcker men läser dem ändå så är det helt okej, jag säger tack för det också. Om ni inte stjäl dem, givetvis. Det känns inte okej. Om ni inte stjäl dem från internet, förstås, för det är väl inte hela världen egentligen, men jag tycker inte att ni får stjäla dem från kompisar eller från bokhyllor på lägenhetsvisningar eller så. Om det inte är på en lägenhetsvisning där det på alla sätt och vis ser ut som att de som äger lägenheten har läst färdigt boken. Då kanske det är okej att ni tar den. Eller om ni måste släcka en brand eller så. Jag tror visserligen inte att de är skitbra att släcka bränder med eftersom de är gjorda av papper, men hej, jag dömer ingen.

Bloggen återgår som vanligt inom kort till sin ordinarie brist på program.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-12-09 22:54