Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Börja snickra på tidsmaskinerna, för det här kommer eventuellt gå åt helvete.

Alltså, jag vill inte låta negativ på något sätt. Jag försöker inte framstå som en domedagsprofet här. Jag är faktiskt en ganska optimistisk kille överlag, om jag får säga det själv,  jag oroar mig inte jättemycket över varken kärnvapenkrig eller växthuseffekter på daglig basis.

Annons

Bara så vi har det klart. Jag är inte den som målar fan på väggen. Jag brukar tänka att allt ordnar sig. Att evolutionen ändå har fått människosläktet att överleva så här länge under ganska röriga omständigheter, så kom igen liksom, vi kommer nog klara oss. Planeten kommer överleva, kommande generationer kommer frodas.

Så tänker jag.

Eller jag brukar tänka så.

Men idag har jag sett tre barn under tre år vistas i samma rum som en robotdammsugare i tio minuter.

Och jag vill inte låta…ja, ni vet.

Men jag tror att det var ikväll maskinerna vände sig emot oss.

Dela (78)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar