Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Clash of the Titans

Ni som följt den här bloggen under en längre tid har kanske anat er till att jag är rätt förtjust i tv-serien Vita Huset. Och tv-serien Studio 60 on the Sunset Strip. Och tv-serien Sports Night. Och…ja. Allt annat som Aaron Sorkin har skrivit manus till.

Annons

Man har inte många hjältar kvar när man fyller 30. Så jag håller hårt i mina.

Och, ja. Då kan ni ju förstås eventuellt tänka er hur mycket jag har sett fram emot det här. Vi snackar hon i mjukisbyxor på Hunger Games-mycket. Vi snackar min vän Morten-mycket.

Och då kan ni ju fatta det fullständigt förödande jävla ”näääääääj” som drabbar mig när jag inser att serien har premiär samma dag som min fru fyller år.

Vissa saker flyttar man ju inte direkt på. Det fattar ni ju.

Det är en stor del av att bli vuxen sånt här, tror jag. Den bottenlösa besvikelsen som slår en i såna här ögonblick. När man inser att man hur gärna man än vill inte har något val. Att somliga saker liksom är viktigare till och med än det här.

Att man måste prioritera.

Men hon kommer ju bli svinförbannad. Det kommer hon ju.

Dela (38)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar