Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Dansar som om alla tittar

Min fru och jag har varit på Ikea idag. Hon är ju höggravid, så när vi gick förbi stolsavdelningen tänkte jag att det var ett bra tillfälle att få henne att äntligen förstå det här fenomenet som där jag kommer ifrån allmänt refereras till som ”tjock mans boogie”. Vilket alltså är den rörelsekombination som följer då en man med trivselvikt sätter sig på en hög barstol utan att tänka sig för, och därefter genast får hoppa ner igen för att dra upp jeansen och underbyxorna över stjärtskåran.

Annons

Beroende på olika faktorer som jeansens passform, den aktuella trivselviktens beskaffenhet och barstolens höjd kan detta förstås behöva upprepas ett halvt dussin gånger eller så under en kväll. Därav ”tjock mans boogie”. Och därav min aversion mot hennes förslag att vi ska köpa barstolar till vårt kök.

Min höggravida fru begrep dock inte över huvud taget alls vad jag menade.

Så nu tänker jag fan också börja gå runt i leggings.

Dela (57)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar