Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Där jag är när jag inte är här

Jag ber förstås om ursäkt för att jag är sen in till bloggen idag.

Jag har varit upptagen med att fundera ut kreativa sätt att få det jag tänker göra med den 40-åriga säljaren på kontoret bredvid vårt, som konsekvent patrullerar ytan utanför vår dörr som en lägervakt och vrålar ”DET HANDLAR OM SYNERGIEFFEKTEN VA” om och om och om igen varje gång han pratar i telefon, att se ut som. Ja ni vet. En ”olycka”.

Annons

Jag börjar faktiskt mer och mer tro att det var så här det började, det som slutade med att någon plastade in halva korridoren här på kontorshotellet igår. En av de äldre kvinnorna på revisorsbyrån längst ner tröttnade. Steg ut genom dörren med en brevpress i handen. Och vips så fanns det en ledig tjänst på säljbolaget.

Det ter sig mer och mer rimligt.

För de av er som finner detta med ”fritid” högst överflödigt och vill följa min tankekurva kring detta under förmiddagen lite mer i detalj går det bra att följa mig som @backmanland på Twitter.

För alla er andra fortsätter bloggen snart med ordinarie program.

Tack för ert tålamod.

Dela (2)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar