Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

De diplomatiska efterverkningarna

 |  Publicerad 2013-09-05 19:44  |  Lästid: 2 minuter

Jo. Det skulle ju förstås ha bloggats här igår. Det är ju lite det en blogg är till för. Tyvärr besökte USA:s president Sverige, varpå polisen silvertejpade hela Stockholms innerstad som om det var inledningen på den där filmen med den sjuka apan. Och min fru är föräldraledig.

Lägger man ihop den informationen behöver man förhoppningsvis inte vara en frånskild lätt alkoholiserad manlig poliskommissarie med stort intresse för opera och kvinnor med komplicerade frisyrer för att förstå att jag inte kunde komma in till mitt kontor för att uppdatera bloggen. Jag var tvungen att jobba hemifrån. Och eftersom min fru tidigt under förmiddagen frågade mig exakt vad det här ”jobbet” kunde tänkas bestå av, och jag tyvärr hade underlåtit att förbereda en godtagbar förklaring, så beslutades det att vi istället skulle åka till Ikea. För Obama var tydligen inte i närheten av Ikea.

Så tack så jävla mycket för det, mister president. Bogsera bort varenda biljävel på hela jävla Valhallavägen det går tydligen bra men att du ska ta med sig Secret Service och gå runt och humma lite uppskattande medan en tjej i gul pikétröja visa dig Malmbyråer en halvtimme så att de får spärra av E18 det är tydligen för mycket begärt.

Hur som helst: Imorgon hoppas jag att jag ska kunna ta mig in till kontoret igen. Jag har inte ens hunnit se nya avsnittet av Suits än. Om jag ska behöva vara hemma fler dagar än så här kommer jag fan aldrig ha tid att göra saker som inte är mitt jobb.

DSC_068927
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-09-05 19:46