Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

De lovade mig att syskon alltid blir helt olika

”Nänänäää, barn är ju så OLIKA varandra”. Det var vad jag fick höra. ”När man får andra barnet så inser man ju hur OLIKA barn är va!”. Det var vad jag fick höra. ”Ta bara det här med syskon, va, de blir ju HELT olika varandra, varandras totala MOTSATSER jätteofta!”.

Annons

Det var vad jag blev lovad.

Men jag har suttit här med min dotter hela förbaskade dagen och hon tittar också hellre på när Dora Utforskaren spelar fotboll än byter kanal för att faktiskt titta på FOTBOLL!

Hur många barn behöver man skaffa för att få tillbaka sin tv?

Dela (107)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar