Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

De säger att det inte är något personligt

Men min sons förskola har alltså ett kattgosedjur som barnen får turas om att ta hem över helgen. Medan den är hemma ska katten följa med på familjens aktiviteter och runt i barnets liv i allmänhet. Alltihop ska dokumenteras genom foton, som barnet sedan får ta med sig tillbaka till förskolan veckan efter och visa upp för de andra barnen. ”Här äter katten frukost”, ”här sover katten i min säng” och så vidare och så vidare.

Annons

Den här helgen är det min sons tur att ta med katten hem. Han och hans mamma har tydligen ”haft en diskussion” om detta.

Så nu måste jag gå igenom någon sorts säkerhetskontroll varje gång jag kommer hem, där jag måste lämna ifrån mig all elektronisk utrustning, för att de båda två ska kunna kontrollera att jag inte har tillgång till en kamera medan jag är hemma.

Det är faktiskt lite svårt att inte ta det personligt.

DSC_068927

Dela (22)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar