Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Dealing and wheeling

Så jag ville att min son skulle ta på sig pyjamasen. Men han ville titta på film. Och sen ville jag att han skulle borsta tänderna. Men han ville rita i mitt ansikte med en vattenfast tuschpenna. Och sen ville jag att han skulle gå och lägga sig i sin säng. Men han ville gå och lägga sig i soffan. Och sen ville jag att han skulle sova. Men han ville att jag skulle läsa en bok. Och sen ville jag att han skulle sova. Men han ville att jag skulle sjunga en sång. Och sen ville jag att han skulle sova. Men han ville äta kakor.

Annons

Och jag ville också äta kakor.

Så. Ja.

Jag vill bara förklara med det att vi nu äter kakor som kompromiss.

Det är viktigt att barn får lära sig att kompromissa.

Dela (49)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar