Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Demokratin har talat

 |  Publicerad 2014-10-21 21:54  |  Lästid: < 1 minut

Som alla resonliga och förnuftiga människor kan se i kommentarsfältet under förra inlägget har en förkrossande majoritet (99.8 procent, enligt preliminära beräkningar en bit utanför vallokalen, en ganska lång bit visserligen men hej, vem räknar?) av det röstande folket konstaterat att choklad ska ligga i KYLSKÅP och ingenting annat.

Tyvärr försökte terroristerna helt uppenbart genom ett nätverk av över landet spridda IP-adresser manipulera det allmänna valet genom att felrösta men sånt skit fungerar minsann inte på internet. För på internet respekterar folk sanningen, och än en gång har därför rättvisan och ljuset besegrat mörkrets makter och ondskans hantlangare.

Choklad.

Ska ligga i.

Kylskåp.

Nu är det beslutat. Av folket.

Just precis NU finns det visserligen inte så jättemycket choklad som jag kan lägga i just vårt kylskåp för att bevisa just den poängen, eftersom jag så att säga har ätit upp poängen. Och det var gött. Och nu råkar jag höra nyckeln i låset i ytterdörren och det betyder att mörkrets makter och ondskans hantlangare möjligen alldeles strax kommer komma hem från gymmet och komma in här och vilja diskutera vad rättvisan och ljuset egentligen håller på med.

Så jag måste hantera det här som en vuxen människa hade hanterat det och springa och smeta chokladspår på kuddarna i barnens sängar och sen springa till min egen säng och låtsas sova.

Men vi hörs.

Stay cool.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2014-10-21 21:57