Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Demokratin har talat

Som alla resonliga och förnuftiga människor kan se i kommentarsfältet under förra inlägget har en förkrossande majoritet (99.8 procent, enligt preliminära beräkningar en bit utanför vallokalen, en ganska lång bit visserligen men hej, vem räknar?) av det röstande folket konstaterat att choklad ska ligga i KYLSKÅP och ingenting annat.

Annons

Tyvärr försökte terroristerna helt uppenbart genom ett nätverk av över landet spridda IP-adresser manipulera det allmänna valet genom att felrösta men sånt skit fungerar minsann inte på internet. För på internet respekterar folk sanningen, och än en gång har därför rättvisan och ljuset besegrat mörkrets makter och ondskans hantlangare.

Choklad.

Ska ligga i.

Kylskåp.

Nu är det beslutat. Av folket.

Just precis NU finns det visserligen inte så jättemycket choklad som jag kan lägga i just vårt kylskåp för att bevisa just den poängen, eftersom jag så att säga har ätit upp poängen. Och det var gött. Och nu råkar jag höra nyckeln i låset i ytterdörren och det betyder att mörkrets makter och ondskans hantlangare möjligen alldeles strax kommer komma hem från gymmet och komma in här och vilja diskutera vad rättvisan och ljuset egentligen håller på med.

Så jag måste hantera det här som en vuxen människa hade hanterat det och springa och smeta chokladspår på kuddarna i barnens sängar och sen springa till min egen säng och låtsas sova.

Men vi hörs.

Stay cool.

Dela (157)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar